OM OSS

OM OSS


VI HETER MONICA & JOHN OCH BOR I NYKVARN, EN LITEN ORT MELLAN SÖDERTÄLJE OCH MARIEFRED. VI BOR I ETT LUGNT VILLAOMRÅDE OCH JAG (MONICA) JOBBAR SOM UTBILDNINGSCHEF PÅ VOLKSWAGEN GROUP SVERIGE. BRITTISKT KORTHÅR ÄR MIN PASSION OCH JAG ÄR HELT SÅLD PÅ RASEN. VÅR LILLA PÄRLA OCH AVELSHONA LYKKE VAR PUSSELBITEN SOM FATTADES I VÅR FAMILJ OCH VÅR FÖRHOPPNING ÄR ATT SKAPA FLER PUSSELBITAR TILL ANDRA FAMILJER FRAMÅT. LYKKE ÄR STARTEN PÅ VÅR UPPFÖDNING OCH KATTERI PÅ HOBBYNIVÅ.


VÅRT STAMNAMN *SE THE MISSING PIECE HAR VI SEDAN OKTOBER 2021 OCH LYKKE HAR HAFT TRE KULLAR. JAG HAR STÖD OCH HJÄLP AV MIN MENTOR, ANNA CARLSSON FRÅN MEDUSELDS KATTERI. HON HJÄLPER MED STORT SOM SMÅTT OCH ÄR ETT OVÄRDERLIGT STÖD! 


VÅRT MÅL ÄR ATT FÖDA UPP FRISKA, SOCIALA OCH RASTYPISKA KATTUNGAR OCH FÖR OSS ÄR DET VIKTIGT ATT ALLTID HA HJÄRTAT MED I ALLT VI GÖR

VÅRT FÄRGFOKUS ÄR INITIALT BLÅ, CHOKLAD OCH LILA. BÅDE SOLID OCH MÖNSTRAT. FRAMTIDEN FÅR VISA OM VI VIDGAR VÅRA VYER. EN DRÖM HAR VARIT EN CHOKLADTICKAD HONA ELLER HANE. OCH JUST EN CHOKLADTICKAD LITEN HONA KOM I LYKKES ANDRA KULL. LILLA LADY MARMELADE ELLER PENNY SOM VI KALLAR HENNE, KOMMER ATT BLI VÅR ANDRA AVELSHONA. VI ÄR MEDVETNA OM ATT UPPFÖDNING TAR TID OCH ALLT KOMMER FÅ VÄXA FRAM.


SAMTIDIGT SOM VI BYGGER UPP KATTERIET HAR MONICA GÅTT UTBILDNINGEN UPPFÖDARETTAN I SVERAK'S REGI. ÄVEN EN KURS FÖR UPPFÖDARE PÅ CAMPUS FELINARIUM - INTERNATIONAL COURSES FOR BREEDERS. JUST NU BYGGER HON ÄVEN PÅ MED EN FÖRDJUPAD KURS I GENETIK VIA SAMMA FORUM. KUL OCH UTMANANDE!


UTSTÄLLNING ÄR OCKSÅ NÅGONTING SOM LOCKAR, JAG TÄNKER ATT 2023 ÄR ÅRET DÅ JAG KOMMER TA STEGET FULLT UT. SÅ SPÄNNANDE! JAG ÄR MEDLEM I MSK - MELLANSVENSKA KATTKLUBBEN I ESKILSTUNA OCH ÄR SEDAN 2023 INVALD I STYRELSEN. JAG HAR REDAN VARIT AKTIV UNDER MSK'S UTSTÄLLNING I SEPTEMBER 2022. ALLT FRÅN ATT BYGGA BURAR TILL ATT STÅ VID PRISBORDET, KOLLA VACCINATIONSKORT TILL ATT GÅ DOMARASSISTENT. SÅ KUL! OCH MÅNGA NYA BEKANTSKAPER OCH VÄNNER-TO-BE HOPPAS JAG INOM MSK. SKÖNT GÄNG!


KUL ATT JUST DU HITTAT HIT - VÄLKOMMEN!